Rulada de pui

de MotanLaOale in Pui, 3 Ian 2012 | 18423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 50 g cascaval
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 1/2 ardei capia verde
  • 50 g costita
  • 2 felii muschi file
  • 1 felie sunca praga
  • 50 g ciuperci din conserva
  • 1 ou
  • vegeta
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Pieptii de pui se curata, se feliaza si se bat cu ciocanul ca la snitele.

Celelalte ingrediente se toaca marunt iar cascavalul se rade prin razatoarea mare si se amesteca cu oul, vegeta si piper pana la omogenizare.

Se ia fiecare felie de piept, se pune o lingura de compozitie si se ruleaza ca sarmalele. Se pot pune scobitori daca nu stau rulate. Ale mele au stat stranse fara scobitori.

Se dau prin faina, prin ou batut cu vegeta si piper si prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot consuma calde sau reci ca aperitiv.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui